Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.7.10

Ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε στον Πέτρο Ευθυμίου καλή επιτυχία στο έργο του, επισημαίνοντας παράλληλα ότι, το γεγονός της εκλογής του ως Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ είναι εθνικής σημασίας και σηματοδοτεί τόσο τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, όσο και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι η χώρα ισχυρή φωνή στη διεθνή κοινότητα.

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα το μεσημέρι, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Πέτρο Ευθυμίου, τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης