Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.8.10

Σύσκεψη με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της 3ης Σεπτέμβρη και της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος για την πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2010

Σχετικά με τις αναφορές ορισμένων Μέσων Ενημέρωσης στην πρόσληψη επιστημονικών συνεργατών στις υπηρεσίες του γραφείου του Πρωθυπουργού, τα ονόματα των οποίων είδαν το φως της δημοσιότητας, η αλήθεια έχει ως έξης:

Επίσημη επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης στη Λιβύη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Αυγούστου 2010 Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου της Επανάστασης "Ελ- Φατέχ", που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη της Λιβύης, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης