Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.9.10

Μήνυμα αισιοδοξίας για το αύριο της χώρας έστειλε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου με την ομιλία του, ανήμερα της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, με την οποία άνοιξαν οι τριήμερες εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου του κυβερνητικού κόμματος, στη διάρκεια των οποίων θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των περιφερειαρχών και δημάρχων που θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Θεωρώ ότι το δίλημμα, το οποίο είναι πολιτικό - και οι άλλοι το θέτουν, αλλά το θέτουν με μια άλλη λογική- είναι, αν πάμε μπροστά, αν αλλάζουμε τη χώρα, ή δεν αλλάζουμε τη χώρα", τόνισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στην εισήγησή του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, αναφερόμενος στις εκλογές.

Με την ομιλία του πρωθυπουργού, ξεκίνησαν οι τριήμερες εργασίες της 9ης Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου και της Πανελλήνιας Σύσκεψης Στελεχών, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (γήπεδο Ταε Κβο Ντο). Οι εργασίες ολοκληρώνονται την Κυριακή με την έγκριση του πολιτικού πλαισίου και των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.


ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ κα Μ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

3.9.2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 10.00, θα μεταβεί στην Βουλή των Ελλήνων για να παραστεί στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 130 χρόνων Διπλωματικών Σχέσεων Ελλάδας-Βουλγαρίας, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, και ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας κ. Georgi Parvanov, θα εγκαινιάσουν τη νέα συνοριακή δίοδο Κυπρίνου -Ιβαϊλοβγκραντ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης