Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.3.11

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ EΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ
ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
3.3.2011



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Kύριε Πρόεδρε, καλωσορίσατε.



Ι.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ήρθα να σας ενημερώσω, κύριε Πρόεδρε, για το μεγάλο, κοινωνικό καταρχάς, θέμα και ιατρικό φυσικά των μεταμοσχεύσεων της πατρίδας μας.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μεγάλο έλλειμμα.



Ι.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: Έχουμε ένα μεγάλο έλλειμμα, παρότι μπορεί να πει κανείς ότι έχουμε κάνει και σημαντικές προόδους. Όμως έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες μας και πιστεύω ότι εάν η Πολιτεία βοηθήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων μπορούμε να φτάσουμε το στόχο μας, που είναι ο Έλληνας ασθενής να μπορεί στη χώρα του να έχει τη φροντίδα που έχει και ένας άλλος ασθενής μιας άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτός είναι ο στόχος μας και για την επίτευξη του στόχου αυτού ζητάμε τη βοήθειά σας, που θεωρώ ότι θα μας τη δώσετε.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το ξέρετε πολύ καλά, κύριε καθηγητά, ότι από την πρώτη στιγμή έχω στρατευθεί. Και ελπίζω να το πετύχουμε.



Ι.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: Το ξέρω αυτό πολύ καλά, κύριε Πρόεδρε.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πού οφείλεται όμως αυτό το έλλειμμα;



Ι.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: Το έλλειμμα οφείλεται καταρχάς στις υποδομές.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης