Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.4.11

AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ME TON ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
κ.HERMAN VAN ROMPUY ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

12.4.2011











ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλωσορίσατε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για ό,τι κάνατε για να προωθηθούν μερικά από τα αιτήματα της Ελλάδος σ’αυτή τη μεγάλη μάχη. Δώσαμε και δίνουμε. Αυτό το εκτιμάμε ιδιαίτερα.



HERMAN VAN ROMPUY: Σας ευχαριστώ πολύ. Τις μέγιστες προσπάθειες τις καταβάλλει ο ελληνικός λαός και η ελληνική κυβέρνηση.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Και υποφέρει. Τα αδύναμα στρώματα του ελληνικού λαού υποφέρουν, κύριε Πρόεδρε. Και αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα, το πρόβλημα της κοινωνικής συνοχής.

Και εσείς, από τις δηλώσεις σας που έχω παρακολουθήσει, το καταλαβαίνετε και προσπαθείτε. Αλλά, όπως λέμε στην πατρίδα μου, ‘ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη’.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης