Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.8.11

Αθήνα, 8 Αυγούστου 2011

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής
για το θάνατο του Αναστάσιου Πεπονή



Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του Αναστάσιου Πεπονή, ενός ευπατρίδη της πολιτικής που τίμησε με το ήθος και το έργο του το δημόσιο βίο της χώρας μας.
Υπήρξε ένας γνήσιος μαχητής της δημοκρατίας, την οποία με πάθος και κινδύνους υπερασπίστηκε, αλλά και από πολλές θέσεις ευθύνης αγωνίστηκε να θωρακίσει απέναντι στη διαφθορά, τα άνομα συμφέροντα και την πελατειακή νοοτροπία. Πάντα διακρινόταν για τη σεμνότητα, τη μετριοπάθεια και την αφοσίωσή του στο δημόσιο συμφέρον.
Ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στους οικείους του.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης