Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.9.11

AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΔΗ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
1.9.2011






ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλώς τον Ηλία. Συγχαρητήρια. Δεν μας ξαφνιάζεις. Κάθε φορά περιμένουμε κάτι καλό από σένα και εσύ το κάνεις. Πολύ ωραίες προσπάθειες. Ανέβασες το άθλημα στην Ελλάδα, ανέβασες την ελληνική σημαία τόσες φορές.

Η.ΗΛΙΑΔΗΣ: Είναι μεγάλη η χαρά που νιώθει κανείς μετά την προσπάθεια. Πρώτα-πρώτα που ανεβαίνει η σημαία και ακούς τον εθνικό ύμνο και μετά που γνωρίζει ο κόσμος το άθλημα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Και καθιέρωσες αυτό το άθλημα, γιατί η Ελλάδα δεν είχε και τόσο μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Ενώ τώρα όλοι λένε: ‘Προσέξτε τον Ηλιάδη’. Συγχαρητήρια και πάλι.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης