Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.9.11

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ TORNADO 2011
ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΡΙΓΚΩΝΗ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
2.9.2011



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλώς τους. Πώς πάμε, καλά, μπράβο, πολλά συγχαρητήρια! Ήταν δύσκολα;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ: Ήταν δύσκολα, γιατί δεν ήταν θάλασσα, ήταν λίμνη. Και έχουμε εμπειρία αρκετά μεγάλη, όλα αυτά τα χρόνια. Οι καιρικές συνθήκες ήταν περίεργες, επί μία εβδομάδα που ήταν οι αγώνες δεν φύσηξε καθόλου και διεξήχθησαν όλες οι ιστιοδρομίας την προτελευταία ημέρα και την τελευταία ημέρα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε μέσα σε δύο ημέρες κρίθηκε το μετάλλιο και δεν έπρεπε να κάνουμε ούτε ένα μικρό λαθάκι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ψυχολογικά ήσασταν στην τσίτα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ: Και κάναμε ένα λαθάκι, ας το πούμε έτσι, αλλά στην ιστιοπλοΐα όπως ξέρετε μπορούμε και αφαιρούμε την χειρότερη ιστιοδρομία, και ήταν το λεπτό σημείο όλου του πρωταθλήματος. Να συμπληρωθούν οι απαραίτητες ιστιοδρομίες, για να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε τη χειρότερή μας. Ευτυχώς έγινε, βέβαια με πολύ δύσκολες συνθήκες, φυσούσε 6 μποφώρ την τελευταία ημέρα, αλλά τα καταφέραμε.

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Κάνουμε τον διάπλου του Αιγαίου με το σκάφος μας, οπότε τα καταφέραμε, είμαστε προετοιμασμένοι. Σε 10 ημέρες θα έχουμε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Που θα γίνει;

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Στη λίμνη Como. Το έχουμε κερδίσει 3 φορές, το πρωτάθλημα το Πανευρωπαϊκό σερί, και θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι πρωταθλητές στον κόσμο, στην Ευρώπη και στον κόσμο, που θα το κερδίσουμε 4 φορές συνέχεια.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπράβο σας, χαρά στην Ελλάδα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης