Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.12.11

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2011

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρολου Παπούλια και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, αύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 15.00 θα ορκισθεί ο κ. Παντελής Καψής, ως Υπουργός Επικρατείας.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, αναλαμβάνουν, - Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, ο Γκίκας Χαρδούβελης, Καθηγητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. - Επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού, ο Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2011

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, αναλαμβάνουν,
- Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, ο Γκίκας Χαρδούβελης, Καθηγητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
- Επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού, ο Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 14.00, θα δεχθεί την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.


Επίσκεψη στη Βουλή της Συμβουλευτικής Ομάδας Περιβαλλοντικών Περιστατικών Έκτακτης Ανάγκης των Ηνωμένων Εθνών

Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2011

Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής, η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κα Ροδούλα Ζήση, προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ μελών της Συμβουλευτικής Ομάδας Περιβαλλοντικών Περιστατικών Έκτακτης Ανάγκης των Ηνωμένων Εθνών και Ελλήνων βουλευτών, μελών των Επιτροπών Περιβάλλοντος, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Εξωτερικών και Άμυνας. 
 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης