Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.4.12

Αθήνα, 5 Απριλίου 2012


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ


Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά και η τιμή για μένα που επισκέπτομαι την Κύπρο. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται σε μία σημαντική και δύσκολη περίοδο και για την Ελλάδα και για την Κύπρο, η οποία αναλαμβάνει τον Ιούλιο την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Προσβλέπω σε ουσιαστική και πολύ χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο Χριστόφια και τους άλλους συνομιλητές, με στόχο να επιτύχουμε καλύτερο συντονισμό των προσπαθειών για την επίλυση του Κυπριακού, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και για την ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας.
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η Ελλάδα θα παραμείνει σταθερά αρωγός και συμπαραστάτης της Κύπρου, στην επόμενη κρίσιμη περίοδο. Ευχαριστώ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης