Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.6.12

Συγχαρητήρια επιστολή του Μακαριωτάτου προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Α.Μ. ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

   Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, απέστειλε προς την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή:


«Αυτού Εξοχότητα Πρωθυπουργό Ελλάδος
Κύριο Αντώνη Σαμαρά
Μέγαρο Μαξίμου
Αθήνα.

Εξοχώτατε και αγαπητέ μας κ. Σαμαρά,
Σας απευθύνουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια,  με την ευκαιρία της εκλογικής Σας νίκης και της ανάληψης των καθηκόντων Σας ως Πρωθυπουργού.
Η Εκκλησία της Κύπρου, και εμείς προσωπικά, Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο, το οποίο Σας αναμένει. Και τούτο, για το καλό της Μητέρας Πατρίδας, αλλά και του καθόλου Ελληνισμού.
Ευχόμαστε, ακόμη, όπως ο Κύριος ευδοκήσει, ώστε η μεν Μητέρα Πατρίδα σύντομα να υπερβεί με επιτυχία τα υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις και να πορευθεί προς τη λεωφόρο της προόδου, της ευημερίας και της επιτυχίας, η δε μαρτυρική μας νήσος και ο Κυπριακός Ελληνισμός να γευθούν τη χαρά της δικαίωσης με την απελευθέρωση της σκλαβωμένης μας γης.
Ο Θεός μαζί σας !

                                                                   Με τη βαθιά μας αγάπη και εκτίμηση
                                                                        †Ο Κύπρου Χρυσόστομος».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης