Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.2.13

Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην τελετή για την υπογραφή Τριμερούς Διακυβερνητικής Συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας – Ιταλίας του Trans Adriatic Pipeline (TAP)

«Κυρίες και κύριοι,
Σήμερα κάνουμε ένα πράγματι πολύ σημαντικό βήμα.
Προσφέρουμε την πολιτική στήριξη μας σε ένα έργο στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα αλλά και για την ενεργειακή πολιτική της Ευρώπης:
Στον αγωγό φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline, που θέλουμε να περάσει  από την Ελλάδα μεταφέροντας αέριο από την Κασπία και συγκεκριμένα από το Αζερμπαϊτζάν, και να αναβαθμίσει το γεωστρατηγικό ρόλο της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης