Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.4.13

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αντώνης Μανιτάκης, εξερχόμενος του Mεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Με την έγκριση αυτή μπορώ να πω ότι μείναμε στα ίδια ίσως και περισσότερα σε ό,τι αφορά τους στόχους που είχαμε, δηλαδή μειώθηκαν οι διοικητικές μονάδες, ο όγκος των διοικητικών δομών μεταξύ 40% έως 50%. Έχουμε μια εξοικονόμηση δημοσιονομική της τάξεως των 10% και παραπάνω, 15% και άρα στο επίπεδο αυτό, τον κύριο στόχο νομίζω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά.



«Όταν η κοινωνική συνοχή διαταράσσεται, πλήττονται και οι θεσμοί» τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής στη Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών μελών της Ε.Ε.


Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ήταν σήμερα ο κεντρικός ομιλητής, στην ενότητα με θέμα: «Η κοινωνική συνοχή σε καιρούς λιτότητας – ο ρόλος των εθνικών κοινοβουλίων» στην Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών μελών της Ε.Ε., που διεξάγεται από την Κυριακή στη Λευκωσία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης