Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21.3.14

Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες


Αντώνης Σαμαράς: Το πρώτο που θέλω να σας πω είναι ότι μέσα σε δυόμιση μήνες, η Ελληνική Προεδρία έκλεισε 54 νομοθετικές πρωτοβουλίες, και μάλιστα σε ορισμένα από εκείνα τα ζητήματα που θεωρούνταν εξαιρετικά δύσκολα να περάσουν και τα οποία βρισκόντουσαν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό καιρό στην Ευρώπη.

Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα πέτυχε τους στόχους της και γυρίζει σελίδα

 Την πεποίθηση ότι η εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη ενισχύεται, εξέφρασε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από τις Βρυξέλλες, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγο μετά το πέρας των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ιδιαίτερα θετικό για την εικόνα της χώρας χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός το τελευταίο διήμερο που πέρασε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης