Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.2.16

Πραγματοποιηθείσα συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Μάρδα με την Πρέσβη Πολωνίας στην Ελλάδα A. Barbarzak


Πραγματοποιηθείσα συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Μάρδα με την Πρέσβη Πολωνίας στην Ελλάδα A. Barbarzak (Αθήνα, 5.2.2016)



Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Μάρδας, συναντήθηκε, σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών με την Πρέσβη της Πολωνίας στην Ελλάδα, κυρία Anna Barbarzak.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, οι συνομιλητές επιβεβαίωσαν, πέραν των πολιτικών και το άριστο επίπεδο των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους για την περαιτέρω εμβάθυνση τους.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αύξηση που παρουσιάζουν οι ελληνικές εξαγωγές στην Πολωνία,  στο υψηλό διμερές εμπορικό ισοζύγιο, στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την χώρα μας, καθώς και στο έντονο ενδιαφέρον ελληνικών Ιδρυμάτων-Φορέων-Επιχειρήσεων για ενδυνάμωση της συνεργασίας τους με ομολόγους τους από  την Πολωνία.

Ειδικότερη αναφορά έγινε στην επικείμενη σύναψη Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών, στο πλαίσιο της οικονομικής διπλωματίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης