Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.2.16

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ




 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ
ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Κατά τη 2ήμερη επίσκεψη του γ.γ.Α., Ιούλιου Συναδινού, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τις Διοικήσεις των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και του Καυτανζογλείου Σταδίου.
Υπήρξε ενημέρωση για τα θέματα όλων των αθλητικών υποδομών της πόλης.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού επισκέφθηκε από κοινού με την Αντιπεριφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου, το αθλητικό κέντρο ΑΜΕΑ στην Περαία.

Επίσης, κατά την επίσκεψή του στη Βέροια διεξήχθη σύσκεψη με την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου και αποφασίσθηκε ο κοινός συντονισμός ενεργειών για την ανάπτυξή του.

Υπενθυμίζουμε ότι, οι εισαγγελικές και οικονομικές  Αρχές βρίσκονται σε διαδικασία έρευνας για τις παρελθούσες διοικητικές χρήσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου, διαθέτοντας φάκελο στοιχείων που έχει αποσταλεί από τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή.

Από την γενική Γραμματεία Αθλητισμού δόθηκαν σαφείς κατευθύνσεις στην Επιτροπή Διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου, ώστε να συμβάλει με τον πιο άμεσο τρόπο στο έργο των ανακριτικών Αρχών, το οποίο θα οδηγήσει στην ενδεχόμενη απόδοση ευθυνών και στην εξυγίανση του.


    

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης