Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.5.16

Κοινή συνεδρίαση επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων και της Ιταλικής Γερουσίας

Κοινή συνεδρίαση επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων
και της Ιταλικής Γερουσίας




Με θέμα τα κοινά προβλήματα, τις κοινές προκλήσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης, συνεδρίασαν σήμερα οι Διαρκείς Επιτροπές Εθνικής Άμυνας - Εξωτερικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Τάξης - Δικαιοσύνης, καθώς και η Ειδική Διαρκής Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων από κοινού με επταμελή αντιπροσωπεία της Επιτροπής Συνταγματικών και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ιταλικής Γερουσίας, στην αίθουσα Γερουσίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Κατά την κοινή συνεδρίαση, οι βουλευτές των διαφόρων κομμάτων από τα δύο νομοθετικά σώματα ανέπτυξαν τις απόψεις τους στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού διακοινοβουλευτικού διαλόγου και υπογράμμισαν, μεταξύ άλλων, τη σημασία της συνεργασίας των κοινοβουλίων στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων που απασχολούν την ευρωπαϊκή ήπειρο και ολόκληρο το σύγχρονο κόσμο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης