Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.5.16

Η «είδηση» σχετικά με απεργία πείνας στο Ελληνικό είναι ψευδής.

Η «είδηση» σχετικά με απεργία πείνας στο Ελληνικό είναι ψευδής.
Πρόκειται για μια είδηση η οποία διαχύθηκε από την οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ με Δελτίο Τύπου υπό τον τίτλο «Μαζική απεργία πείνας προσφύγων για το άθλιο φαγητό και νερό στο Ελληνικό».
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ολόκληρες «ειδησεογραφικές καμπάνιες» βασίζονται κάποιες φορές σε ψευδείς, κατασκευασμένες ειδήσεις, χωρίς διασταύρωση και χωρίς ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς.
Χθες, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής κάλεσε δημοσιογράφους από ελληνικά και διεθνή μέση στο κέντρο του Ελληνικού, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμασσι το αναληθές του ισχυρισμού της ΚΕΕΡΦΑ περί μαζικής απεργίας πείνας εξαιτίας κακής ποιότητας φαγητού και νερού.
Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν ισχυρίσθηκε ποτέ ότι οι συνθήκες παραμονής των προσφύγων και των μεταναστών είναι ιδανικές.
Η «είδηση», όμως, ότι υπάρχει πρόβλημα με την ποιότητα της σίτισης, την οποία έχει αναλάβει ο στρατός, όπως και με την ποιότητα του νερού, το οποίο είναι το πόσιμο νερό που παράγεται από την ΕΥΔΑΠ, είναι αναληθής.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης