Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.9.16

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, θα απευθύνει χαιρετισμό

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, θα απευθύνει χαιρετισμό,
αύριο, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:00, στην Ημερίδα για την παρουσίαση της Μελέτης για την Ανάπτυξη της Εγχώριας Φαρμακοβιομηχανίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην οδό Πειραιώς 2016, στον Ταύρο.
Την Ημερίδα διοργανώνουν από κοινού το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, υπό την αιγίδα του Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης