Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.9.16

Γ. Δραγασάκης: Η φάρσα περί Κοσκωτά μπορεί να γίνει τραγωδία

Γ. Δραγασάκης: Η φάρσα περί Κοσκωτά μπορεί να γίνει τραγωδία

«Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ σκάβουν με επιμέλεια ένα λάκκο, στον οποίο τελικά θα πέσουν οι ίδιοι μέσα», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο tvxs.gr, για τις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση αναφορικά με τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι σε κάποια θέματα δεν είναι κατήγοροι, αλλά κατηγορούμενοι», γιατί «για μακρά περίοδο, η Τράπεζα Αττικής λειτούργησε ως "παραμάγαζό" τους και εδώ υπάρχουν τεράστιες ευθύνες, οι οποίες ακόμα δεν έχουν καταλογιστεί», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και καταγγέλλει «πως κάποιοι πίστεψαν ότι με άξονα την Τράπεζα Αττικής, μπορούν να στήσουν επικοινωνιακά ένα σκηνικό που να θυμίζει εποχή Κοσκωτά, για να πλήξουν την κυβέρνηση. Όπως όμως προειδοποιεί «η φάρσα Κοσκωτά μπορεί να μετατραπεί σε τραγωδία». Ο κ. Δραγασάκης αναφέρεται και στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και δηλώνει ότι αυτός αποτελεί μια σημαντική στιγμή στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του φαινομένου της διαπλοκής, κυρίως διότι αποκάλυψε τί δεν γινόταν επί 27 χρόνια.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρεται και στην ανάγκη δημιουργίας ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος και καλεί κάποιους να πάρουν απόφαση ότι «το χρηματοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα θα ανοίξει και θα έρθει πιο κοντά στις κοινωνικές ανάγκες».
Ο κ. Δραγασάκης ερωτάται και για τη στάση του ΣΕΒ για τον οποίο τονίζει ότι πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να είναι μια ιδεολογική «γιάφκα» της Δεξιάς και άντρο του νεοφιλελευθερισμού ή συλλογική έκφραση μίας νέας κοινωνικά υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης