Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.9.16

Συγχαρητήρια ΠτΔ,Αλ. Τσίπρα και Κ.Μητσοτάκη στους Κωνσταντινίδη- Ζησίδη για τις επιτυχίες τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Συγχαρητήρια ΠτΔ,Αλ. Τσίπρα και Κ.Μητσοτάκη στους Κωνσταντινίδη- Ζησίδη για τις επιτυχίες τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

«Με τη χρυσή -και μάλιστα με παγκόσμιο ρεκόρ- διάκρισή σας αποδείξατε την αστείρευτη δύναμη της ψυχής σας και μας κάνατε όλους υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του στον Θανάση Κωνσταντινίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην σφαιροβολία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη επίσης τον Δημήτρη Ζησίδη για τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ίδιο αγώνισμα:

«Η κορυφαία Ολυμπιακή σας διάκριση με υπέρβαση των ανθρώπινων δυσκολιών, προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στις μεγάλες επιδόσεις του αθλητισμού μας, συνεχίζοντας παράλληλα μια λαμπρή Ολυμπιακή παράδοση. Θερμά συγχαρητήρια».αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος.
Συγχαρητήρια Αλ. Τσίπρα μέσω Twitter στον Θ. Κωνσταντινίδη για το χρυσό μετάλλιο και το παγκόσμιο ρεκόρ και στον Δ. Ζησίδη για την κατάκτηση του χάλκινου, στο Ρίο
"Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο #Rio2016 συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους", τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε αναρτήσεις του στο Twitter, απευθύνοντας "συγχαρητήρια στον Θανάση Κωνσταντινίδη για το χρυσό μετάλλιο και το παγκόσμιο ρεκόρ και στον Δημήτρη Ζησίδη για την κατάκτηση του χάλκινου".
Συγχαρητήρια Κ.Μητσοτάκη και ΝΔ στον Θ Κωνσταντινίδη και Δ.Ζησίδη για το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στην σφαιροβολία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες
Χρυσό ο Κωνσταντινίδης στη σφαιροβολία και παγκόσμιο ρεκόρ και χάλκινο ο Ζησίδης! Η Ελλάδα ξανά ψηλά! αναφέρει ο πρόεδρος του Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.

«Οι αθλητές της Παραολυμπιακής μας ομάδας επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας και πρόσφεραν ένα ιδανικό ξεκίνημα  στην ελληνική αποστολή αναφέρει η υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή.   «Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα, καταρρίπτοντας 3 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ, και ο Δημήτρης Ζησίδης, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ.   Τόσο για την σπουδαία αθλητική τους διάκριση όσο και για την τεράστια δύναμη της ψυχής τους.   Η Ελλάδα τους καμαρώνει» υπογραμμίζει η κ. Καραμανλή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης