Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.11.16

ΑΠΟΛΥΤA ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ WADA

ΑΠΟΛΥΤA ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ WADA


Με επιστολή, η οποία εστάλη από τον WADA στο ΕΣΚΑΝ και κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι μετά την πρόσφατη σύσκεψη του WADA για την εξέταση της συμμόρφωσης των μελών, τα θέματα που αφορούσαν το ΕΣΚΑΝ έχουν λυθεί απολύτως. Γι αυτό το λόγο καμία σύσταση μη-συμμόρφωσης που να αφορά την Ελλάδα και το ΕΣΚΑΝ δεν θα γίνει στο προσεχές Ιδρυτικό Συμβούλιο του WADA.
Ως εκ τούτου αποδεικνύεται, ότι τα πρόσφατα δημοσιεύματα, σε μερίδα του αθλητικού Τύπου, στα οποία γινόταν λόγος περί του αντιθέτου και περί αποβολής του ΕΣΚΑΝ από τον WADA, ήταν αναληθή και δημιουργούσαν στοχευόμενο κλίμα κινδυνολογίας.
Η Αθλητική Ηγεσία συνεχίζει την ανασυγκρότηση του ΕΣΚΑΝ και την υλοποίηση της πολιτικής της στο τομέα της αντιμετώπισης του ντόπινγκ, δυσαρεστώντας τα κυκλώματα που επί χρόνια λυμαίνονταν τον ελληνικό αθλητισμό.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης