Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.3.17

Ν. Παππάς: Επιταχύνεται η ανάπτυξη των ΕΛΤΑ

Ν. Παππάς: Επιταχύνεται η ανάπτυξη των ΕΛΤΑ

Επιτάχυνση της ανάπτυξης των δικτύων των ΕΛΤΑ, ώστε να παρέχουν πολλαπλές υπηρεσίες, προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Παράλληλα, χαρακτήρισε κρίσιμο αλλά και μεγάλης σημασίας θέμα το να μπορούν οι πολίτες, στην επαρχία και ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές, να βλέπουν τηλεόραση, τονίζοντας ότι υπάρχουν εθνικοί λόγοι που πρέπει να το κάνουμε.
«Υπάρχει ένα δίδαγμα μέσα από την κρίση και αφορά τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου. Οι μεγάλες υποδομές δεν μπορούν να παράγουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα όταν ανατίθενται σε ιδιώτη. Τρανταχτό παράδειγμα η DEGEA. Έχουμε ιδιωτικό πάροχο. Όμως, κύριο αίτημα της επαρχίας που μου μεταφέρεται όταν την επισκέπτομαι, είναι ότι δεν μπορούμε να δούμε τηλεόραση. Πέρα από το σύνταγμα, λοιπόν, υπάρχουν και εθνικοί λόγοι που πρέπει να το κάνουμε» ανέφερε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε: «Έχει μεγάλη σημασία οι πολίτες απομακρυσμένων περιοχών, που για τον ιδιώτη δεν είναι επικερδές, τα ΕΛΤΑ να μπορούν να παρέχουν πολλαπλές υπηρεσίες, και να κατέχουν το δίκτυο».
Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, ο κ. Παππάς διαβεβαίωσε ακόμα ότι το δημόσιο, θα ανταποκριθεί άμεσα στην υποχρέωσήτου για την καταβολή των οφειλών του προς τα ΕΛΤΑ για καθολικές υπηρεσίες.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης