Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.3.17

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού και του συνεργού του στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού στην Τήνο

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα
- Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού και του συνεργού του στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού στην Τήνο


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, καθώς και του 48χρονου αλλοδαπού διακινητή τους.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα εξωτερικού από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Κινητής Μονάδας Ανίχνευσης Ακτίνων Χ της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 48χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος, μετέφερε κρυμμένους εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο χώρο του επικαθήμενου, δύο (02) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

*****

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, καθώς και του 45χρονου αλλοδαπού συνεργού του.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω 28χρονος σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με την άμεση συνέργεια του 45χρονου ο οποίος τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του με το ως άνω πλοίο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****

Στη σύλληψη ενός 28χρονου οδηγού δίκυκλου οχήματος προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου, διότι κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου, ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης