Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.3.17

Εξεταστική για το χώρο της Υγείας προανήγγειλε ο Ανδ. Ξανθός

Εξεταστική για το χώρο της Υγείας προανήγγειλε ο Ανδ. Ξανθός

«Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σταθεροποιείται και κάνει σιγά-σιγά βήματα βελτίωσης», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατά την ενημέρωση που έκανε σχετικά με τα πεπραγμένα της 5ης, 6ης και 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Παράλληλα, ο κ. Ξανθός υπεραμύνθηκε της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία ώστε, όπως είπε, να διερευνηθούν οι πολιτικές ή ποινικές ευθύνες για τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες όσων «έκαναν πάρτι».
«Εμείς είπαμε κάτι που δεν το είπε ποτέ κανείς την περίοδο της κρίσης. Ότι είμαστε μεροληπτικοί υπέρ της δημόσιας περίθαλψης. Είπαμε επίσης, ότι γι' αυτόν τον τομέα, που έχει δομικά προβλήματα αδιαφάνειας, διαφθοράς και κατασπατάλησης θα κάνουμε εξεταστική επιτροπή, για να αποδειχθούν οι στρεβλώσεις και οι παθογένειες, αλλά και οι ευθύνες -πολιτικές ή ποινικές- ώστε να εξυγιανθεί ένα πολιτικό σύστημα που είχε ταυτιστεί με το πάρτι που γινόταν στο χώρο της Υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ξανθός.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης