Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.3.17

Ν. Παππάς: Όσοι βάζουν τα πολιτικά λεφτά τους στην καταστροφή και το αδιέξοδο, τα έχουν χάσει

Ν. Παππάς: Όσοι βάζουν τα πολιτικά λεφτά τους στην καταστροφή και το αδιέξοδο, τα έχουν χάσει

«Όσοι βάζουν τα πολιτικά λεφτά τους στην καταστροφή και στο αδιέξοδο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα έχουν χάσει», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, απαντώντας στην επίθεση της ΝΔ προς την κυβέρνηση, σχετικά με τη στάση της στη διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της β' αξιολόγησης.
«Όσοι ποντάρουν σε δράματα θα πρέπει να αλλάξουν πλευρό», ανέφερε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον νομό Σερρών, και απέδωσε τους υψηλούς τόνους που χρησιμοποιεί η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης, στο «στρατηγικό αδιέξοδο», στο οποίο, όπως είπε, βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Θα πρέπει να αποφασίσει κάποια στιγμή η ΝΔ για τι μας κατηγορεί», σημείωσε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε: «Ή πρέπει να μας κατηγορεί ότι καθυστερούμε τη διαπραγμάτευση ή αν φέραμε κακή ή όχι συμφωνία. Δεν μπορεί να λέει "κλείστε, κλείστε" τη διαπραγμάτευση και μόλις κλείνουμε να λέει "αμάν τι κακή συμφωνία είναι αυτή"! Τώρα, βεβαίως, είμαστε πολύ κοντά, έχει υπάρξει πολιτική συμφωνία και δεν υπάρχει κανένας λόγος καθυστερήσεων. Αλλά ποια είναι η πολιτική συμφωνία; Ξεκίνησε ή δεν ξεκίνησε αυτή η διαπραγμάτευση με την απαίτηση των δανειστών όλων για 2% του ΑΕΠ (πάνω από 3,5 δισ. ευρώ) μέτρα λιτότητας παραπάνω και τότε η ΝΔ έλεγε "κλείστε". Και θα κλείσουμε με μία συμφωνία, η οποία είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που η ΝΔ μάς καλούσε να υπογράψουμε. Ας αποφασίσουν για ποιο πράγμα μάς κατηγορούν».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης