Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.3.17

Δ. Παπαδημητρίου: Στόχος η στροφή της παραγωγής σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας

Δ. Παπαδημητρίου: Στόχος η στροφή της παραγωγής σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας





Την πεποίθηση ότι σύντομα θα γίνουν εμφανή στην πραγματική οικονομία τα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ολλανδικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε σήμερα ο πρέσβης της Ολλανδίας στη χώρα μας, Κάσπαρ Βέλντκαμπ.
Στο γεύμα ήταν επίσημος προσκεκλημένος ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου και συμμετείχαν τα μέλη του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου Εμπορίου και Βιομηχανίας.
Κατά τη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε επίσης ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών και Στρατηγικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης, ο υπουργός ενημέρωσε τους συνδαιτυμόνες του για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την τόνωση της οικονομίας και την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη. Το μεγάλο στοίχημα της ελληνικής οικονομίας, τόνισε, είναι η βιώσιμη ανάπτυξη μέσω των παραγωγικών επενδύσεων και των εξαγωγών, ενώ χαρακτήρισε και «ουσιαστική» τη συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα σ' αυτή την προσπάθεια.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης