Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27.4.17

Ν. Παππάς: Η ισότητα των πολιτών και των παιδιών είναι επιβεβλημένη

Ν. Παππάς: Η ισότητα των πολιτών και των παιδιών είναι επιβεβλημένη 

Την εκτίμηση πως η διήμερη περιοδεία του στη Θράκη, η οποία ολοκληρώνεται με την προγραμματισμένη για απόψε στις 8.00 ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη, ανέδειξε πολύ κρίσιμα ζητήματα της περιοχής, εξέφρασε από την Ορεστιάδα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο της πόλης.
 
Υπογράμμισε πως «συνολικά η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και προτεραιοποιούνται τα έργα που θα ξαναβάλουν την περιοχή στον χάρτη της ενημέρωσης, των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας, των μεταφορών».
 
Χαρακτήρισε «τεράστιες» τις δυνατότητες της περιοχής, ενώ σκιαγραφώντας το ανθρώπινο δυναμικό, έκανε λόγο για πολίτες που αγαπούν τον τόπο, τον πονάνε και είναι έτοιμοι να τον βγάλουν από τις τελευταίες θέσεις στο κατά κεφαλή ΑΕΠ της χώρας «ώστε η ανάπτυξη που αυτή τη στιγμή έρχεται, να είναι μία ανάπτυξη που θα είναι ισόρροπη και δίκαιη».
 
Κατά την επίσκεψή του στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στο βόρειο τμήμα του Νομού Έβρου, στο οποίο φοιτούν παιδιά με ελαφριά έως ήπια νοητική υστέρηση, ο υπουργός συνομίλησε με ομάδα μαθητών, στους οποίους προσέφερε και εκπαιδευτικό υλικό. Η διεύθυνση του γυμνασίου ευχαρίστησε τον υπουργό για την εγκατάσταση του δορυφορικού πιάτου (NOVA) «με τη βοήθεια της οποίας οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε εκπαιδευτικά επιμορφωτικά προγράμματα, απαραίτητα και χρήσιμα για τη διδασκαλία τους».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης