Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.4.17

Δηλώσεις για την παράδοση του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Κορίνθου

Δηλώσεις για την παράδοση του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Κορίνθου


«Επιτέλους, η χώρα κατασκευάζει το οδικό δίκτυο που οφείλαμε σε όλους μας», τόνισε σε δηλώσεις του ο Ήλειος υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, με αφορμή τα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Κορίνθου και πρόσθεσε: «Το οφείλουμε για την ασφαλή διέλευση των ανθρώπων, αλλά είναι και ένα αναπτυξιακό έργο. Δημιουργεί δυνατότητες για ταχύτερη μετακίνηση εμπορευμάτων, καθώς και για την καλύτερη διασύνδεση των παραγωγών».
 
Στη σημασία που έχει το έργο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναφέρθηκε ο υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια. Έκανε λόγο για μια σημαντική μέρα και απέδωσε τα εύσημα στο υπουργείο Υποδομών: «Πρόκειται για μια μεγάλη μέρα, για όλη τη Δυτική Ελλάδα. Μια μέρα που ο κόσμος της περιοχής περίμενε για δεκαετίες. Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στο υπουργείο Υποδομών που ξεκόλλησε τα τελματωμένα έργα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να τα παραδώσει στους πολίτες» ανέφερε ο κ. Μπαξεφανάκης.
 
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας τόνισε: «Με την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου η Δυτική Ελλάδα βγαίνει μπροστά και ανοίγονται νέες ευκαιρίες». «Οι προκλήσεις είναι εδώ για όλους εμάς, να διαμορφώσουμε ένα άλλο αναπτυξιακό, παραγωγικό μοντέλο και να δώσουμε διέξοδο στην ελληνική κοινωνία. Να διαμορφώσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης. Μαζί με την Ιόνια Οδό, δύο μεγάλα στοιχήματα δεκαετιών ολοκληρώνονται. Πετυχαίνουμε, και οι ευκαιρίες είναι μπροστά μας» κατέληξε ο κ. Κατσιφάρας.
Επίσης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ολυμπίας Οδού», Παναγιώτης Παπανικόλας, σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Η "Ολυμπία Οδός" παραδίδεται ως ένας ολοκληρωμένος αυτοκινητόδρομος, που θα παρέχει πάνω από όλα ασφάλεια, αλλά και μεγάλη άνεση και συντομία σε όλους τους χρήστες στη διαδρομή από Αθήνα μέχρι Πάτρα και αντίθετα».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης