Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.4.17

Κυβερνητικές πηγές: Αυτοί που μετέτρεψαν τη χώρα σε παρία έχουν το θράσος να επιμένουν να ψεύδονται

Κυβερνητικές πηγές: Αυτοί που μετέτρεψαν τη χώρα σε παρία έχουν το θράσος να επιμένουν να ψεύδονται

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύουν με δήλωσή τους κυβερνητικοί κύκλοι, για τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας σχετικά με τα αντίμετρα, το «4ο μνημόνιο» και την ελάφρυνση του χρέους. Αναφερόμενοι στην πρόσφατη διακυβέρνηση της ΝΔ αλλά και στις εξαγγελίες του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη εφόσον γίνουν κυβέρνηση τονίζουν: «Αυτοί που μετέτρεψαν τη χώρα σε παρία, παντελώς απομονωμένη και ανήμπορη να παίξει το ρόλο που της αρμόζει σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη σταθερότητα και την συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και του Νότου της Ευρώπης. ... έχουν σήμερα το θράσος όχι απλά να μην απολογούνται, αλλά επιμένουν να ψεύδονται».
Συγκεκριμένα αναφέρουν στη δήλωσή τους οι κυβερνητικοί κύκλοι:
  • «Αυτοί που λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά ταμεία με το PSI και την έκρηξη της εισφοροδιαφυγής.
  • Αυτοί που υλοποίησαν ένα από τα σφοδρότερα σοκ λιτότητας στα χρόνια της κρίσης, που μεταφράζεται σε μέτρα ύψους 25,61 δισ. ευρώ τη διετία 2012 -2014.
  • Αυτοί που εκτόξευσαν την ελαστική εργασία στο 60% του συνολικού μεριδίου της απασχόλησης.
  • Αυτοί που έφτασαν την ανεργία των νέων στο 64%.
  • Αυτοί που αντάλλασαν επιστολές αβρότητας με τους Χριστοφοράκους και έπαιρναν δώρα από τη Siemens.
  • Αυτοί που υπέγραφαν συμβάσεις δημοσίων έργων με ρήτρες εξασφάλισης δισεκατομμυρίων για τους εργολάβους και έπειτα άφηναν τα έργα ανολοκλήρωτα.
  • Αυτοί που χρωστάνε εννιαψήφια νούμερα σε θαλασσοδάνεια και απαιτούσαν να τους χαριστούν, καταθέτοντας νύχτα τις σχετικές επαίσχυντες τροπολογίες στη Βουλή.
  • Αυτοί που μετέτρεψαν τη χώρα σε παρία, παντελώς απομονωμένη και ανήμπορη να παίξει το ρόλο που της αρμόζει σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη σταθερότητα και την συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και του Νότου της Ευρώπης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης