Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.4.17

Ν. Παππάς: Η Επιτροπή Παιγνίων πρέπει να διερευνήσει αν υπάρχει παράνομος στοιχηματισμός στο τηλεπαιχνίδι «Survivor»

Ν. Παππάς: Η Επιτροπή Παιγνίων πρέπει να διερευνήσει αν υπάρχει παράνομος στοιχηματισμός στο τηλεπαιχνίδι «Survivor»

Στην Επιτροπή Παιγνίων παρέπεμψε, ως αρμόδια για να διερευνήσει αν υπάρχει ασύμμετρη ή κρυφή πληροφόρηση για στοιχηματισμό, στο τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor, o υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.
Όπως είπε ο κ. Παππάς, υπάρχει ένα ζήτημα με το στοιχηματισμό καθώς λαμβάνει χώρα την επόμενη μέρα και αφού έχει ήδη γυριστεί το επεισόδιο, για αυτό πρέπει η Επιτροπή Παιγνίων να παρέμβει και να το διερευνήσει, διότι μπορεί να συνδέεται και με την μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό.
«Ο υπουργός δεν πρέπει να υπερβαίνει τα θεσμικά του όρια», τόνισε ο κ. Παππάς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, που επικαλούμενος επικριτικό κείμενο της ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για το «Survivor», έκανε λόγο για απραξία του ΕΣΡ σε ένα τηλεπαιχνίδι που προσβάλει την αισθητική του κοινού, όπως είπε, ενώ υπάρχουν και καταγγελίες για παράνομο στοιχηματισμό.
Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει για μερικά ζητήματα που θίγει το κείμενο της ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης» ωστόσο όπως είπε, ο τηλεθεατής είναι αυτός που κρίνει και επιλέγει τι θα δει. «Διαφωνώ ότι υπάρχει απραξία από το ΕΣΡ. Ήδη επέβαλε τις πρώτες καμπάνες για το πώς χειρίστηκαν τα ΜΜΕ το Δημοψήφισμα», αντέτεινε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης