Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21.6.17

Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τις συλλήψεις έξι αλλοδαπών μετά από τον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων στο Ηράκλειο - Βλάβη σε...

Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τις συλλήψεις έξι αλλοδαπών μετά από τον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων στο Ηράκλειο - Βλάβη σε καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Καβάλα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα


Συνέχεια Ενημέρωσης: Προσήχθησαν πρωινές ώρες σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, οι έξι αλλοδαποί συλληφθέντες μέλη πληρώματος του Φ/Γ ''GOLENDRI'' σημαίας Τανζανίας.
Οι ανωτέρω συνελήφθησαν μετά από τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων από στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στο παραπάνω πλοίο την 15-06-2016 στο Ηράκλειο και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

*****
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ΄΄ΝΙΚΗΤΗΣ'' Ν.Π. 12354 για αδυναμία λειτουργίας του καταπέλτη του πλοίου, προ του κατάπλου στην Καβάλα και στη θαλάσσια περιοχή του οικείου λιμένα.
Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Πρίνου με τριάντα (30) επιβάτες και πέντε (05) Ι.Χ.Ε, οι οποίοι αποβιβάστηκαν ασφαλώς στο λιμάνι μετά την αποκατάσταση της βλάβης με ιδία μέσα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση διατήρησης κλάσης του από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες του επόμενου δρομολογίου προωθήθηκαν στον προορισμό τους από έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο από τον λιμένα Καβάλας προς τον λιμένα του Πρίνου.

******
Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα ανωτέρω έγγραφο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης