Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.6.17

Στις αγορές μπορούμε να βγούμε σταδιακά και στην ώρα μας

Στις αγορές μπορούμε να βγούμε σταδιακά και στην ώρα μας

Στις αγορές μπορούμε να βγούμε σταδιακά και στην ώρα μας, και η κυβέρνηση εργάζεται σε όλα τα επίπεδα για να γίνει αυτό εφικτό»: το μήνυμα αυτό έστειλε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, και αφού προηγουμένως είχε διευκρινίσει ότι «η έξοδος στις αγορές δεν είναι ο στόχος, αλλά ένα από τα μέσα».
Μεγάλο μέρος της πρωινής συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό ?Real FM? ήταν, εκ των πραγμάτων, αφιερωμένο στις συναντήσεις που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει με τους πολιτικούς αρχηγούς. Και πρώτα, στην πρόταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, ο υπουργός αντέδρασε λέγοντας, «αν υπήρχε διάθεση από μας να συγκυβερνήσουμε με την ΝΔ, θα το μαθαίνατε από εμάς».
Η χώρα διαθέτει, άλλωστε, συμπλήρωσε, «μια συμπαγή πλειοψηφία, η οποία έχει δείξει ότι και τις αντοχές έχει και το πρόγραμμα και τη διάθεση να πάει τη χώρα παρακάτω. Τα στοιχεία για την οικονομία είναι ενθαρρυντικά, η απόφαση του τελευταίου Eurogroup ανοίγει ένα πάρα πολύ σοβαρό ?παράθυρο? για το παρακάτω».



Την ίδια στιγμή, ο Ν. Παππάς παρατήρησε ότι τα κόμματα που αυτοτοποθετούνται στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά θα πρέπει να πάρουν υπόψη τους, στην ανάλυσή τους, τα νέα δεδομένα, όπως προδιαγράφονται από την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης