Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.6.17

Συνάντηση Τ. Κούικ και προέδρου της ελληνικής κοινότητας Καΐρου

Συνάντηση Τ. Κούικ και προέδρου της ελληνικής κοινότητας Καΐρου

Τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες Αιγυπτιώτες του Καΐρου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ με τον πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας Καΐρου, Χρήστο Καβαλή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τα θέματα που εξετάστηκαν είχαν καταγραφεί στην πρόσφατη επίσκεψη του κ. Κουίκ στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα και σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Εξωτερικών, διαπιστώθηκε πως άρχισαν να επιλύονται ένα-ένα. Επίσης, τονίζεται πως σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι χειρισμοί του υφυπουργού για θέματα που σχετίζονται με τις συναλλαγματικές διατυπώσεις κατά την άφιξη των ομογενών της Αιγύπτου στην Ελλάδα και με το Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου, που αναδεικνύεται σε ένα από τα πρότυπα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αιγύπτου με 19 ΜΕΘ, 4 χειρουργεία και 10 μονάδες αιμοκάθαρσης
Σημειώνεται πως στη συνάντηση το «παρών» έδωσε ο γενικός διευθυντής της γενικής γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, Μιχάλης Κόκκινος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης