Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.6.17

Ανθρώπινα δικαιώματα και προσφυγικό, στη συνάντηση Στ. Κοντονή με τον γγ του Συμβ. της Ευρώπης

Ανθρώπινα δικαιώματα και προσφυγικό, στη συνάντηση Στ. Κοντονή με τον γγ του Συμβ. της Ευρώπης

Με τον γγ του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τόρμπγερν Γιάγκαλντ, συναντήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στο Στρασβούργο, όπου βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κοντονής, μίλησε για τους αγώνες του γγ για τα ανθρώπινα δικαιώματα την περίοδο της Δικτατορίας και επισήμανε ότι «συναντά έναν διαχρονικό φίλο της Ελλάδας, αφού σε δύσκολες στιγμές στήριξε τη χώρα μας».
Επίσης, τον ενημέρωσε για θέματα επιτάχυνσης στην απονομή της Δικαιοσύνης, καταπολέμησης της διαφθοράς, για την πορεία της δίκης της Χρυσής Αυγής και τη διαχείριση των προσφυγικών ροών.
Από την πλευρά του, ο κ. Γιάγκαλντ τόνισε ότι «είναι σκάνδαλο να φορτώνεται τόσο βάρος στις πλάτες της Ελλάδας, σ' ένα τόσο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον», ενώ αναφέρθηκε «στην αρμονική συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με το Συμβούλιο της Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης