Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.6.17

Σχόλιο του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

Σχόλιο του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

Δυστυχώς ο κ. Κικίλιας και η ΝΔ, για άλλη μία φορά, δείχνουν να μην κατανοούν τι ακριβώς συμβαίνει…



Μέχρι πρότινος η ΝΔ ισχυριζόταν πως το χρέος είναι βιώσιμο χωρίς μέτρα ελάφρυνσης, παρά το γεγονός ότι μετά το PSI της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με το οποίο καταστράφηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία για να διασωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, το χρέος από το 120% εκτινάχθηκε στο 180% του ΑΕΠ!

Αντί λοιπόν να ζητήσουν μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό όλοι αυτοί που τον εγκλώβισαν σε βαθιά χαράδρα και μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία χρέους, έχουν τώρα και το θράσος από πάνω να μιλούν για αυτοεγκλωβισμό.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης