Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.6.17

Με τη συμφωνία στο Eurogroup ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ελληνική οικονομία

Με τη συμφωνία στο Eurogroup ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ελληνική οικονομία 

Το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης και του υπουργείου Οικονομίας για την παραγωγική ανάταξη της χώρας, οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, το επιχειρηματικό και επενδυτικό κλίμα, όπως διαμορφώνονται μετά και τη συμφωνία του Eurogroup, συζητήθηκαν στο γεύμα εργασίας που είχαν σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης και ο γγ Δημοσίων Επενδύσεων, Παναγιώτης Κορκολής, με τον πρέσβη της Νορβηγίας, Γιόρν Γιέλστα (Jorn Gjelstad) και εκπροσώπους νορβηγικών επιχειρήσεων από τους κλάδους της ναυτιλίας, των μεταφορών και της βιομηχανίας.
 
Ο κ. Χαρίτσης τόνισε πως μετά τη συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου ανοίγει ο δρόμος, ώστε η ελληνική οικονομία να εκδηλώσει όλη τη συσσωρευμένη αναπτυξιακή δυναμική της. «Με τη συμφωνία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ελληνική οικονομία, διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του χρέους και η έξοδος της χώρας στις αγορές, ενώ προβλέπονται και μία σειρά αναπτυξιακές πρωτοβουλίες -όπως η δημιουργία Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας- που θα δώσουν ισχυρή ώθηση στις αναπτυξιακές προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης», επισήμανε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης