Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.7.17

Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά,

Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, σε δημοσιογράφους κατά την κατά την έξοδο του από τον χώρο της Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό

(Crans-Montana, 01.07.2017)


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ήταν εποικοδομητική η παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ κ. Guterres εδώ στην Crans-Montana;

ΚΟΤΖΙΑΣ: Ο κ. Guterres είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα στη διεθνή σκηνή. Πρέπει να σας πω ότι εγώ ένιωσα τυχερός που μπορέσαμε χθες να συνεργαστούμε σε μία πάρα πολύ καλή κατεύθυνση για το Κυπριακό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα προχωρήσει η διαδικασία κ. Υπουργέ ;

ΚΟΤΖΙΑΣ: Η διαδικασία θα προχωρήσει. Τη Δευτέρα έχουμε εμείς τη συνέχεια. Έχουμε πει να απαντηθούν δύο θεμελιακά ερωτήματα και να σπάσουμε αυτά τα ερωτήματα σε σειρά απαντήσεων. Το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει στην ομάδα μας, την Ελληνική Αντιπροσωπία, αλλά και στην Κυπριακή Αντιπροσωπία, πάρα πολλή και σκληρή δουλειά. Όμως, όπως ξέρετε, δεν φοβόμαστε τη σκληρή δουλειά, αρκεί να είναι χρήσιμη για τη χώρα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης