Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.7.17

«Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης,  μετά την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ U20 προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις. Σειρά είχε η εθνική ομάδα U20 του Ηλία Παπαθεοδώρου να μας χαρίσει ένα ακόμη μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση μετά από τον θρίαμβο απέναντι στην Ισπανία. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, το τεχνικό τιμ, την ομοσπονδία για την εξαιρετική πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ. Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να κρατάτε ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ και να δίνετε χαρά σε όλο τον ελληνικό λαό. Όλη η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό σας στην προσπάθεια που θα κάνετε αύριο για να κατακτήσετε την κορυφή της Ευρώπης. Το μέλλον σας ανήκει».


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης