Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.7.17

Αλ. Τσίπρας: Εθνικός στόχος η ανάκτηση της εργασίας και νέο κοινωνικό κράτος

Αλ. Τσίπρας: Εθνικός στόχος η ανάκτηση της εργασίας και νέο κοινωνικό κράτος

Ιδιαίτερη στιγμή χαρακτήρισε την επίσκεψή του στο υπουργείο Εργασίας, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι είναι το πιο κρίσιμο υπουργείο όσον αφορά την έκβαση της μάχης για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Η επίσκεψή μου μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τη διαφορά ανάμεσα στο υποτιθέμενο success story των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και την πραγματική επιτυχία που οδηγεί στην ανάκαμψη που είναι αισθητή στην καθημερινότητα των ανθρώπων, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,Η πιο σημαντική θετική είδηση τα τελευταία χρόνια είναι η σταθερή μείωση των ποσοστών ανεργίας και η αύξηση της απασχόλησης, ανέφερε ο κ Τσίπρας. Ο πρωθυυπουργός σημείωσε ότι το πρωτο εξάμηνο του 2017 είχαμε, σύμφωνα με την Εργάνη, 256.000 νέες θέσεις εργασίας που είναι η υψηλότερη επίδοση 1για πρωτο εξάμηνο, από το 2001 έως σήμερα. Όπως ανέφερε ο κ Τσίπρας η τάση στο σύνολο της απασχόλησης, δείχνει ότι από τον Φεβρουάριο του 2015, δημιουργήθηκαν περισσότερες από 320.000 θέσεις εργασίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης