Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.10.17

Συλλήψεις αλλοδαπών και των διακινητών τους στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

Συλλήψεις αλλοδαπών και των διακινητών τους στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς



Ένας (01) διακινητής και έξι (06) αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατά την διενέργεια ελέγχων, στο νότιο λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε εντός του χώρου του φορτίου, το οποίο αποτελούνταν από παλέτες με χάρτινα και πλαστικά καφάσια που περιείχαν πορτοκάλια και λεμόνια, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, έξι (06) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Επίσης, στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, ηλικίας 29, 23, 39 και 22 ετών αντίστοιχα, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό τον 29χρονο και συνεπιβάτη τον 39χρονο, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού την 23χρονη ως συνοδηγό και τον 22χρονο ως συνεπιβάτη, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να τους μεταφέρουν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα, το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων (1.300) ευρώ, τρία (03) κινητά τηλέφωνα και τα ανωτέρω έγγραφα.

*****
Στη σύλληψη ενός 58χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, με το  Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ» Ν.Σ. 158, από το λιμένα της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης