Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.10.17

Λ. Κρέτσος: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα διεξαχθεί άμεσα με τον νόμο Παππά

Λ. Κρέτσος: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα διεξαχθεί άμεσα με τον νόμο Παππά


Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα διεξαχθεί άμεσα με τον νόμο Παππά και οι καναλάρχες θα πληρώσουν, σημειώνει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, απαντώντας στη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος ανέφερε ότι «ο Ν. Παππάς διασυρόμενος κατέθεσε είκοσι τροπολογίες στον νόμο του», ενώ άφησε αιχμές και για το χρηματικό τίμημα της διαδικασίας.
Συγκεκριμένα, η δήλωση του ΓΓΕΕ έχει ως εξής: «Ο κ. Λοβέρδος έμεινε μόνος και τελευταίος να υπερασπίζεται την αεροπειρατεία των τηλεοπτικών σταθμών. Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα διενεργηθεί άμεσα με τον ν. 4339/2015 - τον "νόμο Παππά" -, και οι υποψήφιοι καναλάρχες θα πληρώσουν τουλάχιστον τα χρήματα που η ίδια η αγορά καθόρισε, όπως άλλωστε απεδέχθη και το ΕΣΡ.
«Ο κ. Λοβέρδος γνωρίζει καλά ότι, μετά την αδειοδότηση, δεν θα αρκεί η άνευ όρων υποστήριξη στους καναλάρχες για να διατηρήσει το "στασίδι" του στις εκπομπές. Θα χρειάζεται να εκφέρει πολιτικό λόγο ουσίας - και όχι μόνο να αναμασά περσινά ξινά σταφύλια. Ως Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τον καλούμε να ψηφίσει τις διατάξεις που αφορούν στην επαύριο της αδειοδότησης».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης