Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.11.17

Ν. Τόσκας: Δεν δικαιούνται να μιλούν οι μέχρι χτες συνομιλητές των φασιστών

Ν. Τόσκας: Δεν δικαιούνται να μιλούν οι μέχρι χτες συνομιλητές των φασιστών

Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες», δήλωσε πριν απο λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στην βίαιη επίθεση των χρυσαυγιτών εναντίον μιας δικηγόρου και δύο ακόμα γυναικών, το μεσημέρι κοντά στο Εφετείο.
Ταυτόχρονα, ο κ. Τόσκας απαντάει με σκληρή γλώσσα σε προηγούμενη δήλωση της ΝΔ για το θέμα, την οποία αποκαλεί «συνομιλητή των φασιστών».
Ο αναπληρωτής υπουργός, στην δήλωση του αναφέρει:
«Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες. Οι τελευταίοι δε, από όσους δικαιούνται να ομιλούν, είναι οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών και οι εφευρέτες του όρου "σοβαρή Χρυσή Αυγή"».
Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, καταδικάζει την επίθεση και παράλληλα στρέφεται για μια ακόμα φορά εναντίον του κ. Τόσκα, τον οποίο αποκαλεί «υποτιθέμενο υπουργό» και κάνει λόγο για μια ακόμα φορά, για «γενικευμένη ανομία».
Για τις βιαιοπραγίες των μελών της Χρυσής Αυγής, διενεργείται έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια, με αυστηρές εντολές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης