Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.11.17

Ν. Βούτσης για ΝΔ: Η Βουλή σταμάτησε τη μεθόδευση με τα απόρρητα

Ν. Βούτσης για ΝΔ: Η Βουλή σταμάτησε τη μεθόδευση με τα απόρρητα


«Διάβασα μία ακατανόητη και απολύτως προκλητική ανακοίνωση της ΝΔ εναντίον μου» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας ότι είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγο καιρό, που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται στον ίδιο προσωπικά.
«Επαναλαμβάνω ότι είναι και ακατανόητη και προκλητική αυτή η ανακοίνωση διότι λέει ότι εγώ απαγορεύω την πρόσβαση των βουλευτών στα έγγραφα Καμμένου. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται με καθυστέρηση τεσσάρων ωρών κι αφού χθες υπήρξε η Διάσκεψη των Προέδρων, κατά την οποία, για να μην πω ομοφωνία, ελήφθη η απόφαση με τεράστια πλειοψηφία» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι είναι, άλλωστε, γνωστές και η θέση του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Κώστα Τσιάρα και η θέση που εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, για την κατάθεση απόρρητων εγγράφων από τον κ. Λοβέρδο στην Ολομέλεια. «Δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτή την επίθεση» είπε ο πρόεδρος της Βουλής και συμπλήρωσε: «Δεν επιτρέπω και στον εαυτό μου να την ερμηνεύσει και παρακαλώ να το κρατήσετε αυτό».
«Είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για απόρρητα έγγραφα που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα, αλλά για το νομοθετικό πλαίσιο του 2005 και τη σαφέστατη εφαρμογή του επί των κρατικών εγγράφων, επί των κυβερνητικών εγγράφων, επί των εγγράφων των συλλογικών οργάνων της κυβέρνησης» συνέχισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης