Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.12.17

Δηλώσεις Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας, A. Alfano (Ρώμη, 20.12.2017)

Δηλώσεις Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας, A. Alfano (Ρώμη, 20.12.2017)

Ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω τον φίλο μου, τον Αντζελίνο, να ευχαριστήσω και τους διερμηνείς. Είχαμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σήμερα, συνέχεια της συζήτησης που κάναμε στην Κέρκυρα στη συνάντηση των δύο κυβερνήσεων και κατ΄ιδίαν. Αυτό που έχουμε αποφασίσει είναι να συνεχίσουμε με επιμέλεια και συστηματικά να αναπτύσσουμε τις σχέσεις Ελλάδος-Ιταλίας, του ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών προς όφελος των λαών των δύο κρατών.
Έχουμε μια σειρά από σχέδια για ανάπτυξη της σχέσης μας στον τομέα της ενέργειας, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, της οικονομίας, της πολιτικής διαβούλευσης ανάμεσα στα δύο υπουργεία.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τον συνάδελφό μου για τη φιλοξενία του, ευχαριστώ και εσάς. Η Βουλή προηγείται κάθε άλλης ενέργειας δύο υπουργών που είναι κοινοβουλευτικοί άνδρες. Αντζελίνο, σ΄ευχαριστώ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης