Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27.12.17

Ν. Τόσκας: Ανεπίτρεπτη ενέργεια η επίθεση του Ρουβίκωνα στην ισραηλινή πρεσβεία

Ν. Τόσκας: Ανεπίτρεπτη ενέργεια η επίθεση του Ρουβίκωνα στην ισραηλινή πρεσβεία


Τη βούληση της κυβέρνησης να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας", για την επίθεση με μπογιές στο κτίριο της ισραηλινής πρεσβείας στην Αθήνα, αλλά και για όλες τις ενέργειες στις οποίες παρανομούν, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό Real FM 97,8.
Ο κ. Τόσκας απάντησε επίσης σε ερωτήσεις για την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών, τονίζοντας ότι «εάν πάρουμε με απλή αριθμητική διάφορα περιστατικά, δεν μιλούμε για έξαρση της τρομοκρατίας» και ότι «η χώρα είναι ασφαλέστερη από ποτέ», ενώ δεν απέφυγε να σχολιάσει τη στάση των δικαστών, τους οποίους κάλεσε να δείξουν σύνεση και υπογράμμισε ότι έλεγχοι και κριτική «θα υπάρχουν για όλους και για όλα».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης