Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.12.17

Συνάντηση των χωρών του Βίσεγκραντ με τις βαλκανικές της ΕΕ

Συνάντηση των χωρών του Βίσεγκραντ με τις βαλκανικές της ΕΕ


Με επίκεντρο τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το μέλλον της Ευρώπης, καθώς και θέματα ενέργειας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Βουδαπέστη η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των τεσσάρων χωρών του Βίσεγκραντ (Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία και Ουγγαρία) με τους ομολόγους τους της τετραμερούς των βαλκανικών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ελλάδας, Βουλγαρίας, Κροατίας και Ρουμανίας), καθώς και σειράς άλλων χωρών της περιοχής.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, σε συνεργασία με τον Ούγγρο ομόλογό του, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά και έχει στόχο να φέρει γύρω από το ίδιο τραπέζι μικρομεσαία κράτη της ΕΕ "για να μην αποφασίζουν μόνο οι ισχυροί χωρίς εμάς", όπως είπε σχετικά με τη σημερινή συνάντηση ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης