Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.12.17

ΠτΔ: Οι βασικές αξίες του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη

ΠτΔ: Οι βασικές αξίες του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη


«Όσοι μετέχουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν είναι μόνο για να αντλούν τα δικαιώματα τα οποία εκείνοι νομίζουν ότι μπορούν ν' αντλήσουν, αλλά πρέπει να καταλάβουν και τις υποχρεώσεις τους» σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναφερόμενος στο προσφυγικό, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Στέλλα Κυριακίδου, παρουσία της επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κ.Σ. του Συμβουλίου της Ευρώπης, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτας Καββαδία.
Ο κ. Παυλόπουλος υπενθύμισε ότι οι βασικές αξίες του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη και τάχθηκε υπέρ της στήριξης του κοινωνικού κράτους στον χώρο του Συμβουλίου, γιατί η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και απειλείται η κοινωνική συνοχή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης