Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.1.18

Τον ομογενή κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσιχίν-Γραμματικόπουλο δέχθηκε ο ΠτΔ

Τον ομογενή κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσιχίν-Γραμματικόπουλο δέχθηκε ο ΠτΔ


«Οι Έλληνες, παντού στον κόσμο, η ελληνική ψυχή παντού στον κόσμο, είναι εκείνη που κάνει τα σύνορα της πατρίδας μας να είναι πολύ πέρα από τα γεωγραφικά της όρια. Η Ελλάδα είναι παντού στον κόσμο και να που, μαζί με σας, η Ελλάδα είναι και στο διάστημα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος, νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, τον ομογενή κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσιχίν-Γραμματικόπουλο.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «εμείς, οι Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για σας. Γιατί, βεβαίως, είστε Ρώσος πολίτης, αλλά οι ελληνικές σας ρίζες, που και εσείς τις αισθάνεσθε, είναι κάτι το οποίο μας οδηγεί στο να σας θεωρούμε ένα κομμάτι της Ελλάδας, με δεδομένο, επίσης, το γεγονός ότι μεγάλο τμήμα της οικογένειάς σας ζει μόνιμα στην Ελλάδα. Τιμάτε τη Ρωσία, αλλά τιμάτε και την Ελλάδα».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης