Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.2.18

Σε κάθε δημοκρατία είναι θεμιτό να υπάρχουν διαφορές, αλλά όχι στα μεγάλα και τα σημαντικά

Σε κάθε δημοκρατία είναι θεμιτό να υπάρχουν διαφορές, αλλά όχι στα μεγάλα και τα σημαντικά


«Σε κάθε δημοκρατία είναι θεμιτό να υπάρχουν διαφορές, αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα μεγάλα και τα σημαντικά, εκείνα δηλαδή που έχουν σημασία για την πορεία του λαού μας και του έθνους μας». Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ξεκινώντας την αντιφώνησή του προς τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, κατά την διάρκεια του επίσημου γεύματος για την εορτή της πολιούχου της πόλης, Παναγίας Υπαπαντής.
«Απέναντι σε αυτήν την ενότητα είμαστε όλοι υπόλογοι και θα δώσουμε λογαριασμό στην ιστορία» σημείωσε και πρόσθεσε: «Πολλώ μάλλον όταν αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα δεν αγωνίζεται μόνο για τον λαό της, δεν αγωνίζεται μόνο για την έξοδο από την κρίση και για την υπεράσπιση των εθνικών της δικαίων και εθνικών της παρακαταθηκών».
Σε αυτό το σημείο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «βλέποντας κατάματα την πραγματικότητα έχουμε και ένα άλλο μεγαλύτερο ρόλο» και εξήγησε: «Χωρίς αλαζονεία, αλλά με πλήρη συνείδηση του τι είμαστε εμείς οι Έλληνες και τι είναι αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα, πρέπει να αναλογιστούμε ότι αυτήν την ενότητα την οφείλουμε και στο ότι η Ελλάδα μας, μπροστά στα όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή μας, ιδίως στη Μέση Ανατολή, είναι το προκεχωρημένο φυλάκιο σταθερότητας και δημοκρατίας στη δύση, για να υπερασπιστεί την ειρήνη, τα μεγάλα ιδανικά της δημοκρατίας και τον άνθρωπο».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης